Hypotheekadviseur in Leeuwarden, vind ze hier op een rij en hoe je de beste kiest

Hypotheekadviseur in Leeuwarden

De beste hypotheekadviseur in Leeuwarden vind je via TheFriesian.nl

Of je nu een hypotheek zoekt voor je eerste woning, je volgende woning of wilt herfinancieren ondersteuning in dit proces met een hypotheekadviseur is zeker geen overbodige luxe. Gelukkig ben je aan het goede adres want wij helpen jou met het vinden van de beste hypotheekadviseur in Leeuwarden. Wellicht heb je al eens ervaren hoe dit proces verloopt. Er komt veel bij kijken, van de eerste fase van de aanvraag tot het tekenen bij de notaris. De bank wil veel gegevens van je ontvangen om een goede afweging te kunnen maken en jij moet zeker zijn dat de hypotheek wel in jouw financiele plaatje past. Wat de reden ook is, wij helpen je graag met het zoeken naar de beste hypotheekadviseur in Leeuwarden.

Hypotheekadviseur in Leeuwarden gevonden via TheFriesian.nl

Via Thefriesian.nl kom je snel en makkelijk in contact met de beste hypotheekadviseurs in Leeuwarden. Wij ontvangen dagelijks vele aanvragen van particulieren en bedrijven die opzoek zijn naar een geschikte hypotheekadviseur. Van eerste hypotheek tot herfinancieren, van annuiteiten hypotheken tot lineaire hypotheken. Wij zijn daarom ook dagelijks bezig met het verbinden van aanvragen met de juiste hypotheekadviseurs in Leeuwarden. Wij baseren de selectie altijd op de input van de aanvraag. Ons bestaansrecht is dat de aanvrager, jij dus, 100% tevreden is.

Tip van TheFriesian.nl

thefriesian.nl logo 2023Hoe pik je de amateur eruit? Wij geven vaak als tip mee om meerdere hypotheekadviseurs te vragen naar een offerte maar ook naar wat zij leuke projecten vinden. Op die manier kom je er achter of er een bepaalde passie in het vak zit. Iemand waarvan het hart niet ligt bij financiele proucten zal sneller geneigd zijn te zeggen dat het hem of haar puur om het geld gaat. Dus, vraag naar meerdere offertes om te weten of de prijs goed is en vraag eens een diepere vraag zoals waarom hij of zij dit vak is gaan doen.

Hoe kies ik de juiste hypotheekadviseur?

Als het nu gaat om een hypotheekadviseur in Leeuwarden of een schoonmaakbedrijf in Leeuwarden, uiteindelijk gaat het om een paar criteria die jouw kunnen helpen bij het kiezen van de juiste hypotheekadviseur. Ten eerste is de prijs erg belangrijk. Daarom is het goed om meerdere offertes op te vragen. Ten tweede wil je weten of de partij waar je eventueel mee wilt gaan ook vakbekwaam is. Bekijk dan ook reviews of vraag naar referenties aan het bedrijf zelf. Een tip is om eens te vragen op welk project zij het meest trots zijn. Ten derde probeer eens na te gaan of er ook passie is voor het vak. Daaruit kan vaak blijken dat het bedrijf niet alleen voor het geld doet maar ook om iets moois op te leveren.

Wanneer weet ik of de prijs goed is?

Dit blijft gissen maar je krijgt wel een goed inkijkje door meerdere offertes op te vragen. Leg ook eens de voorwaarden naast elkaar. Soms kan een lage prijs eerst goed ogen maar in de realiteit blijken dat het helemaal geen goede deal is. Het is niet erg om een uur of zelfs twee aan dit proces te besteden wetende dat je ermee goede voorwaarden en een goede prijs uithaalt.

De beste hypotheekadviseur in Leeuwarden bij jou in de buurt

Gelukkig hebben wij al het meeste werk voor je gedaan. Want als jij via TheFriesian.nl jouw wensen laat weten met betrekking tot het zoeken naar de beste hypotheekadviseur voor jouw wensen kan jij er vanuit gaan dat jij alleen met betrouwbare hypotheekadviseurs in contact komt. De offertes zullen in jouw inbox terecht komen.

De verbinder van Friesland

Opzoek naar een professionele hypotheekadviseur in Leeuwarden? Wij helpen je graag verder om jou in verbinding te brengen met de beste en meest geschikte hypotheekadviseurs voor jou wensen. Particulieren of zakelijk, voor iedere hypotheekwens is er een oplossing.

Vraag vrijblijvend naar een of meerdere offertes. Binnen 24 uur heb je er een aantal in je inbox!

Hoe werkt TheFriesian.nl?

Aanvraag versturen

Via TheFriesian.nl kan je eenvoudig een aanvraag van jouw wensen indienen.

Lets go!

Als er een geschikte partij tussen zit die voldoet aan jouw eisen, gefeliciteerd!

Offertes ontvangen

Binnen 24 uur ontvang jij een of meerdere offertes in jouw inbox.

Meest gestelde vragen over hypotheekadviseurs in Leeuwarden

Afhankelijk van jouw wensen kost een hypotheekadviseur zo tussen de €1.000 en €3.000. Als er gesproken wordt over een uurtarief maak dan van te voren duidelijke afspraken hoeveel uren de hypotheekadviseur maximaal mag gebruiken. Het uurtarief zit zo tussen de €80 en €200. Vraag daarom ook altijd om meerdere offertes bij meerdere hypotheekadviseurs.

Er is niet zozeer ‘de beste hypotheekadviseur’, deze branche is erg streng om accreditatie en certificaten. Banken willen namelijk niet werken met beunhazen en vereisen ook dat hypotheekadviseurs weten waar zij het over hebben. Daarnaast eist de AFM dit ook. Check daarom altijd naar de referenties en accreditatie van de hypotheekadviseur voor je zaken gaat doen.

Bij bijna alle banken is het eerste gesprek veelal gratis. Als je ergens zaken doet bij een bank is een orienterend gesprek waarschijnlijk kosteloos. Vanaf het moment dat je besluit het proces in te gaan zal het altijd geld kosten en is dus nooit gratis. Op die manier heeft een hypotheekadviseur geen ‘incentive’ om te gaan bij de bank met de hoogste commissie voor hem of haar. Hier zijn veel problemen meegekomen in de financiele crisis van 2009. Onder andere door de AFM is hier een stokje voor gestoken.

Hier is niet een duidelijk antwoord maar wel speculatie door mensen. Doe ermee wat je wilt maar men denkt dat de hoge kosten komt door het ontbreken van de commissie van vroeger. Daarom vragen ze soms wel tussen de €1.000 tot €3.000 per adviestraject. Mede om ‘misgelopen’ commissie op te vangen. Neem het met een korrel zout of niet, dit is puur eventueel waarom.